67
Υλικά
- γάλα 60 γρ
- μαγιά 25 γρ
- ζάχαρη 25 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 30 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι μαλακό 150 γρ
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλάτι 10 γρ
- πιπέρι 0.25 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- κουρκουμάς 1 κγ
- παντζάρια 150 γρ
- φέτα 50 γρ
180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora 1 αβγό 150 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. αλάτι ¼ κ.γ. πιπερι 3 κρεμμύδια φρέσκα ½ ματσ. άνηθο 1κ.γ. κιτρινόριζα 150 γρ. παντζάρια 50 γρ. φέτα Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό ,180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora 1 αβγό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr