32
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- αλάτι 15 γρ
- μαγιά ξερή 2 φακ
Η αλήθεια είναι πως στο σπιτικό ψωμί έχω μιά αδυναμία! Μου φαίνεται τόσο μαγικό πως από τόσο απλά και ταπεινά υλικά, όπως το αλεύρι, το νερό και η μαγιά, παρασκευάζεται η βάση της διατροφής του ανθρώπου. Τέλος πάντων γι' αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, έχω αποφασίσει πως σπίτι μας το ψωμί παρασκευάζεται χειροποίητα κάθε 2-3 μέρες , μιάς και λόγω της καλής του ποιότητας η υφή του διατηρείται εξαιρετική την επόμενη αλλά και τη μεθεπόμενη ημέρα.
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com