by admin

Το κίτρινο χωριάτικο ψωμί μας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Προσωπικά όλα τα υλικά τα βάζω στον αρτοπαρασκευαστή κάνω το ζύμωμα και μετά μεταφέρω τη ζύμη στο ταψί που θα την ψήσω και αυτό με τη σειρά του το βάζω να φουσκώνει σε ζεστό μέρος για κανένα δύοωρο. Μετά περνώ στην φάση του ψησίματος. Τούτη τη φορά έκανα ένα έτσι, κ'ι ένα το αφήσα να ζυμωθεί και να ψηθεί μέσα στο μηχάνημα, για να το δώσω στα πεθερικά. Γευστικώς ήταν σχεδόν τα ίδια, οπότε φαντάζομαι ότι αν ακολουθήσετε και την παραδοσιακή μέθοδο του πλήρους ζυμώματος με τα χέρια τα πράγματα θα είναι εξίσου όμορφα ή και καλύτερα....
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: χωριάτικο ψωμί, ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com