104
Υλικά
- ρύζι blue bonnet 2 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 5 φλ
- ζωμός λαχανικών 5 φλ
- κοτόπουλο φιλέτο 250 γρ
- λευκό κρασί 2 σφην
- σταφίδες μαύρες 0.5 φλ
- αμύγδαλα 4 κσ
- κουκουνάρι 3 κσ
- κανέλα 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 5 φλιτζ. ζωμός κότας ή λαχανικών 250γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο βραστό 2 σφηνοπότηρα κρασί λευκό ½ φλιτζ. σταφίδα μαύρη 4 κ.σ. αμύγδαλα λευκά 3 κ.σ. κουκουνάρι ¼ κ.γ. κανέλα 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr