154
Υλικά
- γαρίδες 400 γρ
- αχιβάδες 50 γρ
- κολοκύθια 1 τμχ
- εσαλότ 1 τμχ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ρύζι αρμπόριο 400 γρ
- ρύζι για ριζότο 400 γρ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός 1.5 λτ
- βούτυρο 1 κσ
Ακόμη ένα πεντανόστιμο ριζότο με "φρούτα της θάλασσας" : φρέσκιες γαριδούλες και βόνγκολε δυστυχώς όχι φρέσκιες, αλλά από κονσέρβα πού είχα φέρει από την Ιταλία. Τα υλικά για το ριζότο μας λίγα αλλά διαλεχτά λοιπόν, ενώ έξτρα νοστιμιά δίνει ο σπιτικός ζωμός απο οστρακόδερμα (μπίσκ)...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com