134
Υλικά
- φακές 350 γρ
- τόνος 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- άνηθος 2 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- κύμινο 0.5 κγ
Υλικά συνταγής
350γρ. φακές
200γρ. τόνος σε κονσέρβα
1 κρεμμύδι ξερό
3 τριμμένα καρότα
5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 ψιλοκομμένες πιπεριές Φλωρίνης ψητές
2 φύλλα δάφνης
2 κ.γ. άνηθος ψιλοκομμένος
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι (ο χυμός του)
½ πορτοκάλι (ο χυμός του)
½ κ.γ. κύμινο
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr