88
Υλικά
- ντομάτα 14 τμχ
- ρόκα -
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ψωμάκι 7 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 0.5 κγ
- κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κγ
- κίτρινο τυρί 7 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μανιτάρια 6 τμχ
- γλυκιά σάλτσα 4 κσ
- λάδι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά (για 7 burgers) 14 λεπτές ροδέλες ντομάτας (η ντομάτα πρέπει να είναι ώριμη αλλά σφιχτή) λίγη ρόκα 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200γρ.) Για τα ψωμάκια: 7 ψωμάκια για burger 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη Για τα μπιφτέκια: 800γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (όχι τριμμένο) 1 μεγάλο αβγό 1 κουτ. γλυκού θυμάρι 1 κουτ. γλυκού ρίγανη 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 2 κουτ. γλυκού μπαλσάμικο 7 μικρά κομμάτια κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας αλάτι/πιπέρι Για τα μανιτάρια: 6-7 μανιτάρια κομμένα σε φέτες 4 κουτ. σούπας γλυκιά σάλτσα τσίλι (sweet chilli sauce - θα τη βρείτε στα σουπερμάρκετ) λίγο λάδι γαι το σοτάρισμα αλάτι/πιπέρι Για τις πατάτες: 6-7 πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες (εγώ τις έκοψα με τον τρίφτη για το λάχανο) λίγο ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο sundayspoon.blogspot.com