76
Υλικά
- φέτα 500 γρ
- ελαιόλαδο 80 ml
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- μπούκοβο 1 κγ
- στραγγιστό γιαούρτι 3 τμχ
- ξύδι 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- σχοινόπρασο 1 -
Υπάρχει πληθώρα συνταγών στην ελληνική κουζίνα που περιέχουν ως βασικό συστατικό τη φέτα, αλλά καμιά δεν είναι πιο νόστιμη απ' την τυροκαυτερή, ένας από τους αγαπημένους μου μεζέδες. Η τυροκαυτερή είναι πολύ απλά ένα ντιπ χτυπημένης φέτας στην οποία προστίθεται καυτερή πιπεριά, είτε φρέσκια είτε αποξηραμένη, που της δίνει την απαραίτητη κάψα....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com