Μεσογειακή αυγοσαλάτα με γιαούρτι

Καταχωρήθηκε στις 21/05/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Δυο-τρία   αυγά βραστά κομμένα σε φέτες και ραντισμένα με  ελαιόλαδο και λεμόνι ή ξύδι και πασπαλισμένα με αλατοπίπερο ήταν πάντα συμπλήρωμα σε βραστά χόρτα ή όσπρια ή πατάτες τηγανητές. Αυτή εδώ βέβαια είναι   μια  μεσογειακή   εκδοχή της αυγοσαλάτας -άλειμμα αφού όπως είπα αντικαθιστώ τη μαγιονέζα με γιαούρτι και προσθέτω  κάπαρη και ελιές. Είναι η αγαπημένη μου και πολλές φορές τώρα το καλοκαίρι τη φτιάχνω έστω και με δυο μόνο αυγά σαν ελαφρύ γεύμα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!