104
Υλικά
- κέιλ 165 γρ
- κόκκινο λάχανο 140 γρ
- σαγκουίνι 2 τμχ
- φουντούκι 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σησαμέλαιο 1 κσ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 1.5 κσ
- μέλι 1 κσ
- τζίντζερ 1 τμχ
- σαγκουίνι 1 τμχ
Αυτό που με σώζει από βέβαιη γαστρονομκή κατάθλιψη το χειμώνα είναι σίγουρα τα εσπεριδοειδή. Μου παρέχουν όχι μόνο πολύτιμη βιτανίμη C αλλά δίνουν και γεύση, ζωντάνια και χρώμα (αχ αυτό το χρώμα) στα φαγητά μου.Τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ διάφορα εσπεριδοειδή σε αλμυρά και γλυκά πιάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com