47
Υλικά
- κόκκινα φασόλια 0.5 κονσέρβα
- αγκινάρες 4 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μαγιονέζα 2 κσ
- κόλιαντρο 2 κσ
- αλάτι -
- καραμελωμένα αμύγδαλα 2 κσ
Μια πλούσια λαχανοσαλάτα, συνδυασμένη με βρασμένα φασόλια και καρδιές αγκινάρας και νοστιμισμένη με σώς γιαουρτιού και καραμελλωμένα αμύγδαλα.
Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα και μπορεί να αποτελέσει και ένα ελφρύ πλήρες γεύμα.
Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα και μπορεί να αποτελέσει και ένα ελφρύ πλήρες γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com