79
Υλικά
- προσούτο 4 φέτ
- λόλα 1 τμχ
- λόλα 1 τμχ
- ρόκα 0.5 ματσ.
- αντίδι 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- ντοματίνια 4 τμχ
- ραντίτσιο 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- σουσάμι 1 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- σάλτσα σόγιας 60 ml
- ελαιόλαδο 3 κσ
4 φέτες προσούτο Ferrano Ifantis 1 λόλα πράσινη 1 λόλα κόκκινη ½ ματσ. ρόκα 1 αντίδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 3 φρέσκα κρεμμύδια 3-4 ντοματίνια 1 ραντίτσιο 1 καρότο μεγάλο Χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ 1 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού Κλασσική Kalamata Papadimitriou 60 ml σόγια σος 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr