69
Υλικά
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματίνια 12 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- φέτα -
- ελιές 0.5 φλ
- μαϊντανός -
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ξύδι 0.33 φλ
- θυμάρι 0.5 κγ
- βασιλικός 0.5 κγ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- σκόρδο 3 σκελ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι καγιέν -
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
Υλικά 2 κόκκινες, 2 πράσινες, 2 κίτρινες πιπεριές και 1 κρεμμύδι κομμένες σε κύβους 12 ντοματίνια στα τέσσερα 1 αγγούρι, κομμένο σε λόγχες φέτα θρυμματισμένη μισό φλιτζάνι ελιες Καλαμών, χωρίς κουκούτσι και κομμένες φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο Για τη σάλτσα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/3 φλιτζανιού ξίδι από κόκκινο κρασί μισό κουταλάκι θυμάρι μισό κουταλάκι βασιλικό μισό κουταλάκι δεντρολίβανο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr