217
Υλικά
- φύτρα φασολιών 2 κούπα/ες
- σκόρδο 2 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- τζίντζερ 1 κγ
- πιπέρι -
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- σουσάμι 2 κσ
- κόλιαντρο 2 κσ
- σησαμέλαιο 2 κσ
- ταχίνι 1 κσ
- ηλιέλαιο 1 κσ
Μην αρχίσετε να με ρωτάτε που θα βρω φύτρες φασολιού, ψημένο σουσαμέλαιο κ.τ.λ. η απάντηση είναι μία «Σεβαστουπόλεως». Αυτή είναι μία Κορεάτικη συνταγή που λέγεται Sookju Namul και βασικά τις φύτρες φασολιού οι Κορεάτες φίλοι μας τις ζεματάνε οπότε μπορείτε να το κάνετε και έτσι και θα έχει μία πιο ελαφριά γεύση και επίσης μην σας αφήνετε τίποτα να σας σταματήσει από το να προσθέσετε επιπλέον λαχανικά (μανιτάρια, σπανάκι, πιπεριά κτλ) γιατί έτσι και αλλιώς το φαγητό όπως το έκανα έχει την λογική σαλάτας stif fry....
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr