Chutney με βύσσινα

Καταχωρήθηκε στις 12/07/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αφού έφτιαξα τη βυσσινάδα κράτησα πολύ λίγα βύσσινα να πειραματιστώ. Παλιότερα είχα φτιάξει ένα chuthey  με αγριοκέρασα που άρεσε πολύ, αλλά τώρα που να βρω τα αγριοκέρασα μιας και η επίσκεψη στο χωριό δεν έγινε για φέτος.Τα chutney και όλα τα παρασκευάσματα που περιέχουν ξύδι πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον 15 ημέρες πριν τα καταναλώσουμε, εγώ δεν άντεξα να περιμένω και το δοκίμασα σε μια εβδομάδα, βάζοντας το δίπλα σε τυριά και αλλαντικά. Ταίριαξε αρκετά καλά με τα αλλαντικά και η επόμενη δοκιμή θα είναι με κάποιο ψητό κρέας.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!