71
Υλικά
- βούτυρο 0.5 φλ
- αλεύρι 0.75 φλ
- γάλα 1 λτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 2 κγ
- μοσχοκάρυδο 3 πρέζα/ες
Κορυφαία μεταξύ ίσων. Η πρώτη από τις πέντε κύριες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας στην απλούστατη, αυθεντική εκτέλεση: Κρέμα μπεσαμέλ ή λευκή σάλτσα. Βελούδινη, μεθυστικά αρωματισμένη με μοσχοκάρυδο και πιπέρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com