by admin

Μπεσαμέλ (béchamel)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μπεσαμέλ (béchamel), μία από τιςβασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας με βούτυρο, αλεύρι και φρέσκο γάλα, χρησιμοποιείται ενδεικτικά στα μακαρόνια φούρνου, στο παστίτσιο, στα lasagna, στον μουσακά αλλά και στο τούρκικοhünkâr beğendi (πουρέςμελιτζάνας!). Όλα αυτά τα παραθέτω για να καταλήξω στο ότι υπάρχουναρκετοί καλοί λόγοι για να μάθει κανείς να φτιάχνει μια καλή μπεσαμέλ, η οποία μάλιστα είναι πολύ πιο εύκολη από την επικρατούσα εντύπωση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr