Συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Βρέθηκαν 1021 συνταγές

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ

illaboratoriodimmskg
Η μπουγατσα ή μπογατσα, ειναι μια πιτα με φυλλο σφολιατας, με γεμιση γλυκεια (κρεμα) ή αλμυρη (κιμα, τυρι ή χορτα). Η λεξη, αλλα και η συνταγη, προερχεται απο την τουρκικη boğaça. ...

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ***** STINCO DI MAIALE ALLA BIRRA

illaboratoriodimmskg
Χοιρινα κοτσια, ψημενα κλασσικα στην λαδοκολλα, σε χαμηλη θερμοκρασια λουσμενα με μπυρα . Απαιτειται βεβαια λιγο παραπανω χρονος για το ψησιμο τους, αλλα γινονται λουκουμια!... ...

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

illaboratoriodimmskg
Καλοκαιρινο νοστιμο φαγακι στον φουρνο.... ...

ΡΙΖΟΤΟ ΜΥΔΙΩΝ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

illaboratoriodimmskg
Δεν προκειται για το γνωστο στεγνο μυδοπιλαφο, εδω σας παρουσιαζω μια συνταγη για ριζοτο με μυδια με κελυφος. ...

ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΓΡΗΓΟΡΟ

illaboratoriodimmskg
Αυτη ειναι μια απλουστευμενη και γρηγορη εκδοχη του μυδοπιλαφου, με μυδοψυχα και ρυζι παρμποιλ. Υλικα για 2 ατομα : 150gr μυδοψυχα, 1/2 κρεμμυδι κιτρινο, 1/3 φλυτζανι τσαγιου λευκο, ξηρο κρασι, 3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο, 1 κουπα ρυζι παρμποιλ (αμερικανικο),... ...

ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ

illaboratoriodimmskg
Αυτη η συνταγη ειναι απο τις πολυ αγαπημενες μας! Μπορειτε να την συνοδεψετε με ατζεμ πιλαφι, πουρε πατατας ή οπως, βλεπετε και στις φωτογραφιες, με Yorkshire pudding ή "τηγανητες" πατατες φουρνου. ...

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ

illaboratoriodimmskg
Πολυχρωμη, καλοκαιρινη, ελαφρια, τρωγεται ζεστη αλλα και κρυα. Νοστιμη πιτουλα με πρασινες και κοκκινες πιπεριες, αρωματισμενη με κολιαντρο. ...

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

illaboratoriodimmskg
Πατατοκεφτεδες νηστισιμοι, τραγανοι και μυρωδατοι... Υλικα : 3 μετριες πατατες, 1 κρεμμυδακι φρεσκο, 4 κουταλιες σουπας ψιλοκομμενο ανηθο, 3/4 φλυτζανιου τριμμενη φρυγανια,... ...

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

illaboratoriodimmskg
Κολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά. Το ζήτημα είναι όμως αν αποφασίζει κανείς να ανάψει τον φούρνο με την τροπική ζέστη των ημερών... ...

ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥΡΤΑΣ

illaboratoriodimmskg
Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι μιας τούρτας. Το σιρόπι πρέπει να έχει την σωστή πυκνότητα και να μην είναι υπερβολικά γλυκό. ...

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!