86
Υλικά
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζαχαρίνη 1 κγ
- γάλα σε σκόνη 4 κσ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- αυγά 1 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- τυρί κρέμα 200 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- ζαχαρίνη 1 κσ
- γάλα 1 λτ
- βανίλια 2 τμχ
- ζαχαρίνη 8 κσ
- πραλίνα 15 σταγ
- κακάο 2 κσ
Υλικά (για 10 κουπάκια) Για τα σου 100ml νερό μια πρέζα αλάτι 1κγ ζαχαρίνη 4κσ γάλα σκόνη 1κγ konjac ή 2κγ κορν φλ. 1 αυγό Για τη σαντιγύ 2 ασπράδια 200γρ τυρί κρέμα 1 βανιλια 1κσ γλυκαντικό ή κατα προτ. Για την κρέμα σοκολάτα 1 λίτρο γάλα 1,5% 1,5κσ konjac 2 βανίλιες 6-8κσ ζαχαρίνη 15 σταγόνες πραλίνα 2κσ κακάο 1%
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr