297
Υλικά
- πτι μπερ 450 γρ
- καρύδια 200 γρ
- ξερά σύκα 100 γρ
- κακάο 5 κσ
- βούτυρο 150 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- ρούμι 5 κσ
- σοκολάτα κουβερτούρα 500 γρ
- βούτυρο 2 κσ
450 ΓΡ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 200 ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΔΡΟΚΟΜΜΕΝΑ 100 ΓΡ. ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ 5 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ 150 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ SOFT 400 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ 1 Κ.Γ. ΒΑΝΙΛΙΑ ΥΓΡΗ 1 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ 5 Κ.Σ. ΜΑΥΡΟ ΡΟΥΜΙ 500 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΔΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr