67
Υλικά
- σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 200 γρ
- ινδοκάρυδο 125 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά 250 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια 200 γραμμ. ζαχαρούχο γάλα (1 μικρή συσκευασία ή 1/2 μεγάλη) 125 γραμμ. ινδική καρύδα 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα κανέλα 1 πρέζα αλάτι 1 βανίλια...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr