89
Υλικά
- ελαιόλαδο 5 κσ
- καστανή ζάχαρη 5 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- πουρές κάστανου 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- φαρίνα 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.33 κφτ κγ
- μαγειρική σόδα 0.25 κφτ κγ
- βανίλια 0.25 κφτ κγ
- αλάτι 0.2 κφτ κγ
- κακάο 3.5 κσ
- σοκολάτα κουβερτούρα 120 γρ
- σταγόνες σοκολάτας γάλακτος 1 κσ
Και ιδού, πως δημιούργησα το Σοκολατένιο Γλυκό της Πέπης με μικρές προσθήκες άλλων υλικών
και διαμόρφωση των σχετικών αναλογιών, καθώς όπως ήδη είπα, εμείς είμαστε τρεις...και μάλιστα τρείς πολύ ζωηροί και έντονα δραστήριοι γλυκόσαυροι...
και διαμόρφωση των σχετικών αναλογιών, καθώς όπως ήδη είπα, εμείς είμαστε τρεις...και μάλιστα τρείς πολύ ζωηροί και έντονα δραστήριοι γλυκόσαυροι...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com