89
Υλικά
- κουνουπίδι 300 γρ
- πατάτες 1 τμχ
- εσαλότ 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ζωμός λαχανικών 4 ποτ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- κρόκος Κοζάνης 0.25 γρ
- άσπρο πιπέρι -
- αλάτι -
- μοσχοκάρυδο -
- παρμεζάνα -
- μπέϊκον -
Υπέροχη σουπίτσα comfort food, ιδανική για την κρύα εποχή. Σερβίρεται ως πρώτο πιάτο σε ένα επίσημο τραπέζι, αλλά μπορείτε να την απολαύσετε και ως ένα ελαφρύ όμως χορταστικό βραδυνό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com