Μύδια Αχνιστά Με Άνηθο & Μουστάρδα!
Χρόνος μαγειρέματος: 10-15 λεπτάΥλικά 4 μερίδες:1 κιλό μύδια1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο2-3 κ. σ. ελαιόλαδο1 …
Χρόνος μαγειρέματος: 10-15 λεπτάΥλικά 4 μερίδες:1 κιλό μύδια1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο2-3 κ. σ. ελαιόλαδο1 …
Τα Μύδια Αχνιστά με Μπύρα είναι μία κλασική Βελγική συνταγή και σερβίρεται με πατάτες τηγανητές και παγωμένη μπύρα. Μπορούμε να βρούμε …
Υλικά Μύδια με μισό κέλυφος 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ πολτοποιημένο Σκόρδο 2 σκελίδες πολτοποιημένες Λευκό κρασί 1 φλιτζάνι …
Μύδια αχνιστά με πουρέΜύδια στο gastrin, έχουμε φτιάξει κι άλλες φορές (δες ριζότο με μύδια, μυδοπίλαφο με μύδια κελυφωτά και ψίχα). …
Υλικά 1.500 γρ. μύδια με κέλυφος καθαρισμένα 40 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. λευκό ξηρό κρασί ½ …
Μιλώντας για τα μύδια που είχα φτιάξει τις προάλλες με το φίλο μου τον Θοδωρή, μου λέει: “κάνε τα αχνιστά. …
ΥΛΙΚΑ : ½ κιλό μύδια 1 κουταλιά της σούπας άλειμμα σκόρδου (ή 2-3 σκελίδες σκόδρο) 1 κουταλιά της σούπας άνηθο …
1 κιλό μύδια φρέσκα ½ φλ. κρασί λευκό 1 ξερό κρεμμύδι ½ ματσ. άνηθο 1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη Kalamata Papadimitriou …
Υλικά – 1 κιλό μύδια φρέσκα – 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο – 2 κ.σ. ελαιόλαδο – ½ ποτήρι κρασί λευκό – …
1 ½ κιλό μύδια ½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 στυμμένα λεμόνια …
Υλικά 1 ½ κιλό μύδια ½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο ½ φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 στυμμένα …
Τα πιο νόστιμα αχνιστά μύδια που έφτιαξα. Βλέπω παντού να αχνίζουν τα μύδια μέσα στη σάλτσα του φαγητού και αυτό …
1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο περασμένο από την πρέσα 1 ποτηράκι λευκό κρασί 1 κουταλιά της …
Υλικά Γαρίδες 500 γρ καθαρισμένες με ουρά Μύδια 500 γρ ψίχα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μέτριο Σκόρδο 2 σκελίες Σέλινο …
1,5-2 κ. φρέσκα μύδια με κέλυφος 1 ποτήρι άσπρο κρασί 2 σκελίδες σκόρδο χτυπημένες με το πλάι του μαχαιριού 1 …
Φρέσκα μύδια αχνιστά στη γάστρα με λαχανικά του χειμώνα. Μια συνταγή από την Ολλανδία με ελληνικά λαχανικά και θαλασσινά.
Ευκολος γρηγορος και πεντανοστιμος ουζομεζες του καλοκαιριουτα μυδια,δοκιμαστε τα και δεν θα χασετε!!!ΥΛΙΚΑ1 κιλο μυδια με το κελυφος3 σκελιδες σκορδου …
Υλικά1 σακουλάκι κατεψυγμένα μύδια1/2 ποτήρι λευκό κρασί για μαγείρεμα1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι (καλύτερα να το αλέσετε εκείνη τη στιγμή)Λίγο μπρόκολο …
…Το Mouclade είναι ένα γαλλικό πιάτο αχνιστών μυδιών σερβιρισμένων μέσα σε μια πλούσια σάλτσα κάρυ και κρέμας γάλακτος. Είναι ένα …
Ένα υπέροχο ορεκτικό!