by admin

Πως φυλάμε το ψωμί, για να διατηρηθεί περισσότερο καιρό;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν ήμουν μικρή, έβλεπα τη γιαγιά μου να το κάνει: τύλιγε καλά το leftover ψωμί και το έβαζε στο ψυγείο, για να εμποδίσει το μούχλιασμα. Μέγα λάθος! Όταν βάζεις το ψωμί στο ψυγείο (ακόμα και καλά καλυμμένο), η χαμηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με την ξηρασία που επικρατεί, επιταχύνουν την κρυσταλλοποίηση του αμύλου και εκείνο μπαγιατεύει ακόμα πιο γρήγορα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com