by admin

Τα μυστικά της τραγανής πέτσας στο χοιρινό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η τραγανή πέτσα του χοιρινού είναι απ’ τις μεγαλύτερες γαστρονομικές απολαύσεις των κρεατοφάγων. Βασικός λόγος να μην γίνεις ποτέ βετζετέριαν!Κι΄ όμως, ενώ η τραγανή πέτσα χοιρινού αρέσει σε πάρα πολύ κόσμο σπάνια την χαιρόμαστε σπίτι.Πιστεύω ότι ο βασικός λόγος γι’ αυτό είναι ότι απλά δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο απλό είναι να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα απ’ της ταβέρνας, σπίτι μας.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr