153
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- μερέντα 120 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μαγειρική σόδα 1.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ξινόγαλα 220 γρ
- κακάο 120 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 100 γρ
- μασκαρπόνε 500 γρ
- μερέντα 250 γρ
- μαύρη σοκολάτα 40 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- πουράκια 2 κουτί
Ζωηρόχρωμη, λουλουδάτη και χαρούμενη τούρτα γενεθλίων σαν την Άνοιξη.Νόστιμα υλικά, ελαφριές γεύσεις με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!Αποτελείται από τρεις διαφορετικές προετοιμασίες. Τη σοκολατένια βάση της, κομμένη σε τρεις επίπεδους δίσκους. Τη γέμιση της με αφράτη μους μασκαρπόνε και την επικάλυψη με χρωματισμένη σαντιγύ αλλά και πουράκια Caprice ολοκληρώνουν το σύνολο της πρότασης. Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει και έτσι την προσαρμόζουμε αναλόγως της εποχής αλλά και της επετείου που θα γιορτάσουμε.Δική σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es