124
Υλικά
- γάλα 1 λτ
- κουβερτούρα 200 γρ
- ζάχαρη 5 κσ
- κορν φλάουρ 80 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 170 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ
- κακάο 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Τώρα τελευταία έφτιαξα μια εύκολη τουρτίτσα με γεύση σοκολάτα. Μην σας τρομάζει το μήκος της περιγραφής και των υλικών. Κι όμως, αυτή η τούρτα είναι εύκολη. Αν δεν έχετε φόρμα 26 εκ. ή στρογγυλό τσέρκι, ή δεν έχετε εμπειρία με παντεσπάνι, αγοράστε έτοιμο. Για μία φορά, δεν παθαίνετε τίποτα. Είναι η λύση της ανάγκης για μία φορά. Στη συνέχεια, δεν είναι τίποτα να μάθετε να κάνετε παντεσπάνι...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com