72
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- ζάχαρη 100 γρ
- γλυκό κρασί 60 ml
- μαρσάλα 60 ml
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- τζίντζερ 1 κσ
- μπισκότο 1 κσ
- αμαρέτι 1 κσ
- παντεσπάνι 1 τμχ
- φράουλες 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
Πανέυκολη και γρήγορη συνταγή. Σας προτείνω να δοκιμάσετε και την απλή κρέμα Σύλαμπαμπ σερβιρισμένη σε ποτήρι κρασιού, αλλά και την τούρτα που είναι εξαιρετικά εύκολη και βασίζεται στο συνδυασμό της κρέμας με το σπιτικό παντεσπάνι της προηγούμενης συνταγής. Η παρασκευή της κρέμας σύλαμπαμπ θα σας πάρει 10 λεπτά και η σύνθεση τηςν τούρτας, εφόσον είναι έτοιμο το παντεσπάνι, άλλα δέκα.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr