58
Υλικά
- φαρίνα 150 γρ
- αμύγδαλα 20 γρ
- ζάχαρη 6 κσ
- κακάο 3 κσ
- αυγά 5 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- ζάχαρη 4 κσ
- κάστερ πάουντερ 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
Την υπέροχη συνταγή γι' αυτή τη φανταστική τούρτα πορτοκαλιού μάς έστειλε η Γιώτα Μόσιαλου από τη Θεσσαλονίκη και την ευχαριστούμε πολύ!
Υλικά
Για το παντεσπάνι
- 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 20 γρ. τριμμένη ψίχα αμυγδάλου
...
Υλικά
Για το παντεσπάνι
- 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 20 γρ. τριμμένη ψίχα αμυγδάλου
...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr