78
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 400 γρ
- βούτυρο γάλακτος 250 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- βανίλιες 2 τμχ
- πορτοκάλι 1 -
- χυμός πορτοκαλιού 120 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- γάλα 120 γρ
- κονιάκ 80 γρ
- καρύδια 200 γρ
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
5 αβγά χωρισμένα 1 πρέζα αλάτι 400 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 1 κοφτό κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. γαρίφαλο 2 βανίλιες ξύσμα από 1 ακέρωτο πορτοκάλι...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr