Κλασσικοί κουραμπιέδες πλούσιοι σε αμύγδαλο και με θρυφτή υφή

Καταχωρήθηκε στις 27/12/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τι πιο όμορφο, πιο γευστικό, πιο γιορτινό, πιο αμαρτωλό, από μία πιατέλα τίγκα στον κουραμπιέ; Κουραμπιέ αφράτο, κουραμπιέ κατάλευκο, κουραμπιέ που να μοσχοβολάει φρέσκο βούτυρο. Που να λιώνει στο στόμα, χωρίς όμως να είναι σκέτος αέρας, να έχει αρκετή ουσία να προσφέρει, μία δεμένη (αλλά αφράτη) ζύμη, αρκετό αμυγδαλάκι, καλοτοσταρισμένο και μεγάλο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookpad.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!