78
Υλικά
- κονιάκ 4 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 4 κσ
- πορτοκάλια -
- αλάτι 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
παλιά σμυρναίικη εύκολη συνταγή
Υλικά
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο (0 οξύτητα)
½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
½ φλιτζάνι μπίρα (χωρίς αφρό)
4 κουταλιές σούπας κονιάκ
4 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού
½ κουταλάκι γλυκού (ξυστό) αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού
κανελλογαρύφαλλα
½ κουταλάκι γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κιλό μαλακό αλεύρι
Υλικά
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο (0 οξύτητα)
½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
½ φλιτζάνι μπίρα (χωρίς αφρό)
4 κουταλιές σούπας κονιάκ
4 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα πορτοκαλιού
½ κουταλάκι γλυκού (ξυστό) αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού
κανελλογαρύφαλλα
½ κουταλάκι γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι γλυκού σόδα μαγειρικής
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κιλό μαλακό αλεύρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr