«Αραμπιάτα» με φέτα, κεφαλοτύρι και μπούκοβο

Καταχωρήθηκε στις 08/03/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 500 γρ. πένες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 400 γρ. ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια (μαζί με το χυμό τους), πολτοποιημένα 1/2 κουτ. γλυκού κόκκινο καυτερό πιπέρι (ή όσο καυτερό μάς αρέσει και αντέχουμε) 2 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες, ολόκληρες και ελαφρώς κοπανισμένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!