56
Υλικά
- ελαιόλαδο 60 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματάκια 900 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- βασιλικός 1 χούφτ
- ζωμός λαχανικών 250 ml
- πελτές λιαστής ντομάτας 250 ml
- ζάχαρη 0.5 κγ
- λαζάνια 16 τμχ
- ρικότα 250 γρ
- μοτσαρέλα 130 γρ
- αντζούγιες 8 τμχ
- παρμεζάνα 50 γρ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
60 ml ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 900 γρ. ώριμα ντοματάκια, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 μεγάλη χούφτα φύλλα φρέσκου βασιλικού, χοντροκομμένα, και μερικά ακόμη φύλλα για γαρνίρισμα 250 ml ζωμό λαχανικών 250 ml ξηρό λευκό κρασί 30 γρ. πελτέ λιαστής ντομάτας 1/2 κουταλάκι ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr