466
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1200 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- κονκασέ 400 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ζάχαρη 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.67 ποτ
- κανελόνια 2 πκτ
- γάλα εβαπορέ 1 λτ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- κασέρι 500 γρ
Νόστιμα, γλυκύτατα κανελόνια, βρασμένα αποκλειστικά και μόνο μέσα σε γάλα. Το λιωμένο κασέρι, έχει κάνει μια όμορφη κρούστα έρχεται σαν επιστέγασμα της νοστιμιάς. Απλή συνταγή, που ουσιαστικά σε κάνει να ξεφεύγεις από τα κλασικά μακαρόνια με κιμά. Ένα θα έλεγα ρετρό οικογενειακό φαγητό, διόλου ευκαταφρόνητο.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com