115
Υλικά
- κανελόνια 1 πκτ
- παρμεζάνα 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός 3 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- φρέσκο βούτυρο 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κσ
- γάλα 3 φλ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Κανελόνια με κιμά λοιπόν για σήμερα, αν και θα την πω την αλήθεια μου γιατί αν είναι να διαλέξω, τα κανελόνια τα προτιμώ με σπανάκι και ρικότα ενώ αν θελήσω ζυμαρικά με κιμά και μπεσαμέλ θα φτιάξω παστίτσιο! Επειδή όμως η καθημερινότητα θέλει «διασκέδαση» ας βάλουμε στον φούρνο αυτήν την φορά τα ζουμερά αυτά κανελόνια με τον κιμά, την πλούσια σάλτσα ντομάτας, την ελαφριά μπεσαμέλ και την τραγανή κρούστα παρμεζάνας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr