77
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κανελόνια 30 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαργαρίνη 2 κσ
- ντοματάκια 1 κουτί
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπολτός 1 κουτί
- αλάτι 1.5 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- κρεμμύδια 1.5 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρασί 1 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- μαϊντανός 2 κλων
- τυρί 100 γρ
- γάλα 1 λτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κσ
- αυγά 1 τμχ
- τυρί 200 γρ
Κιμάς μοσχαρίσιος - 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια - 30 Ελαιόλαδο - 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη - 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο - 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες ντομάτες αποφλοιωμένες και χωρίς σπόρια Ντοματοπολτό - 1 κουτί Αλάτι - 1 1/2 κουταλάκι γλυκού Πιπέρι - 1 κουταλάκι γλυκού Μοσχοκάρυδο τριμμένο - 1/2 κουταλάκι γλυκού Κρεμμύδι ξερό - 1 1/2 ψιλοκομμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr