by admin

Κάτσιο ε Πέπε εναντίον Αλ’ Μπούρο: Αντιθέσεις Απλών Συνθέσεων

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στη πάστα αλ μπούρο, η σάλτσα του πιάτου αποτελεί επί της ουσίας μια σύνθεση βούτυρου και παρμεζάνας με καταλύτη το γεμάτο άμυλο νερό στο οποίο έβρασε το ζυμαρικό. Η σάλτσα χαρακτηρίζεται χημικά ως γαλάκτωμα, με την έννοια ότι το αμυλώδες νερό ενσωματώνει σφαιρίδια λίπους από το βούτυρο και το τυρί δημιουργώντας ένα πηχτό υγρό.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: αλφρέντο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr