by admin

ΛΙΝΓΚΟΥΙΝΙ & ΑΒΓΑ ΨΑΡΙΟΥ

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

Υλικά

250 γρ. λινγκουίνι2 σκελ. σκόρδο2 κλων. θυμάρι φρέσκο 2 κ.σ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft5 ελιές1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κ.σ. αβγά ψαριώνΞύσμα από 1 λεμόνι  Από την Ελένη Ψυχούλη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Συνταγή από Ελένη Ψυχούλη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr