94
Υλικά
- ντοματίνια 300 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- πάπρικα 1 κσ
- ξινομυζήθρα 250 γρ
- ταλιατέλες 500 γρ
- σπαγγέτι 500 γρ
Για τα ψητά ντοματίνια 300 γρ. ντοματίνια 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο λίγα ψιλοκομμένα φρέσκα βότανα (δυόσμος, θυμάρι, φρέσκια ρίγανη) ανθός αλατιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη μακαρονάδα 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. καυτερή πάπρικα 250 γρ. ξυνομυζήθρα Παρου 500 γρ. σπαγγέτι ή ταλιατέλες. 1 φλ. νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά αλάτι πιπέρι λίγα ψιλοκομμένα βότανα( δυόσμο, φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη) για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr