140
Υλικά:500γρ. μακαρονάκι κοφτό15-20 μανιτάρια καστανά κομμένα στα τέσσερα2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα½ φλυτζάνι ελαιόλαδο½ φλιτζάνι κρασί λευκό½ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικώνΑλάτι, πιπέριΕκτέλεση:Βράζουμε τα ζυμαρικά με μίση κουταλιά της σούπας αλάτι, σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά.Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε για όση ώρα χρειασθεί να εξατμισθεί το αλκοόλ.Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών,
Διάβασε τη συνταγή στο syntagitisimeras.blogspot.com