by admin

Σπιτικά ραβιόλια με ανθότυρο - ζύμη pasta χωρίς αυγά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Αυτή τη φορά, η Giada de Laurentiis με οδήγησε στην πιο απλή ζύμη για πάστα, με την οποία φτιάχνουν ραβιόλια στο Capri και μοιάζουν με νιόκι. Μόνο αλεύρι, αλάτι και βραστό νερό! Με τα ίδια υλικά κάνουμε στο σπίτι μας τα μακαρόνια τζόλια ή γκόγκλιες. Όμως το νερό το βάζουμε σε θερμοκρασία βρύσης, όχι καυτό. Θυμάστε τη ζύμη άμεσου δράσης για τάρτες; κι αυτή έχει καυτό νερό στο αλεύρι και δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα από το κρύο νερό. Η ζύμη έδεσε αμέσως και ανέδυε το άρωμα του σταριού. Ήταν μαλακιά και εύπλαστη. Δεν κολλούσε στα χέρια αλλά ήθελε καλό αλεύρωμα του πάγκου για να ανοίξει. Ακολούθησα την τεχνική του Ιταλού μάγειρα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ζύμη, ραβιόλια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr