60
Υλικά
- τορτελίνια 1 πκτ
- ντοματίνια τμχ
- μοτσαρέλα γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μανιτάρια 350 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σκόρδο 1 σκελ
- κύβος λαχανικών τμχ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- λευκό κρασί 1 σφην
Υλικά Τορτελίνια 1 πακέτο Ντοματίνια 6 Μοτσαρέλα τριμμένη ή άλλο τυρί προαιρετικά Για την σάλτσα Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Μανιτάρια λευκά 350 γρ κομμένα στην μέση Αλάτι-πιπέρι Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη Κύβος λαχανικών 1 Νερό 1 ποτήρι Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Κάρυ στην μύτη κουταλιού γλυκού Λευκό κρασί 1 σφηνάκι για το σβήσιμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr