105
Υλικά
- μοτσαρέλα 200 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
- γαλοπούλα 150 γρ
- αλεύρι 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- θυμάρι 1 κλων
- αυγά 2 τμχ
- ντομάτα 1 κιλ
- κρεμμύδια 30 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- βασιλικός 2 κλων
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 40 ml
- ζάχαρη 300 γρ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- ελαιόλαδο 30 ml
- αλάτι 0.25 κγ
200 γρ. τυρί Arla Μοzzarella 100 γρ. Arla Aυθεντικό Δανέζικο Κεφαλοτύρι 100 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 100 γρ. τυρί Arla Aυθεντικό Regato 150 γρ. γαλοπούλα ψητή τοστ Ferrano Ifantis 50 γρ. αλεύρι 1 αβγό Ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κλων. θυμάρι Ηλιέλαιο Πιπέρι Αλεύρι 2 αβγά Φρυγανιά τριμμένη 1 κιλό ντομάτες 30 γρ. κρεμμύδι 1 μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά 2 κλων. βασιλικό 40 ml λευκό βαλσαμικό ξίδι 300 γρ. ζάχαρη 1 αστεροειδή γλυκάνισο 30 ml ελαιόλαδο ¼ κ.γ. αλάτι Μαρμελάδα ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr