131
Υλικά 1 κρέμα γάλακτος ½ κούπα τριμμένο gouda μαϊντανό ψιλοκομμένο πιπέρι Εκτέλεση Το βράσουμε σε λίγο αλατισμένο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει. Το τυλίγουμε και το τοποθετούμε σε ένα πυρέξ με το τελείωμα προς τα κάτω να μην ανοίξει. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα κασέρια και να δέσει. Όταν θέλουμε να κόψουμε το κοτόπουλο σε κύβους το βάζουμε στην κατάψυξη τόσο ώστε να μην παγώσει αλλά να σταθεροποιηθεί και να το κόψουμε πολύ ποιο εύκολα.
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com