56
Υλικά½ κιλό ρεβίθια 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη5 κουτ σουπ αλεύριαλεύρι για το τηγάνιλίγο κύμινοαλάτι πιπέρισπορέλαιοπροαιρετικάλίγο μπούκοβο τριμμένοφρυγανιά τριμμένηΕκτέλεσηΒράζουμε τα ρεβίθια, σύμφωνα με της οδηγίες από το σακουλάκι, μέχρι να μαλακώσουν.Τα στραγγίζουμε καλά και τα περνάμε από το μύλο των λαχανικών. Ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το κύμινο και το αλεύρι, αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες, αν δεν πλάθονται θέλουν κι άλλο αλεύρι, τις αλευρώνουμε και
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com