90
Υλικά
- γαρίδες 400 γρ
- φύλλο κανταΐφι 0.25 πκτ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μαγιονέζα 1 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- πιπέρι καγιέν 1 πρέζα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- πάπρικα 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Οι γαρίδες μας αρέσουν για την γεύση τους, την υφή, το καθαρό τους σώμα και τη θαλασσινή μυρωδιά τους. Όταν όμως τις κρύψεις σε τραγανό κουκούλι από καταΐφι και τις συνοδεύσεις με μυρωδάτη σπιτική μαγιονέζα, γίνονται απίστευτα τραγανές και αξιολάτρευτες, εθιστικές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com