65
Υλικά
- φασόλια 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 3 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- καλαμάρια 400 γρ
- ντοματάκια 200 γρ
- θυμάρι 4 κλων
- ζωμός λαχανικών 250 ml
Τα καλαμαράκια μου ήταν κατεψυγμένα σε ροδέλες, μπορείτε να βάλετε φρέσκα κομμένα σε ροδέλες μαζί με τα πλοκάμια τους. Η διαδικασία του φούρνου είναι προαιρετική, μπορείτε να τελειώσετε το φαγητό στην εστία της κουζίνας. Τα λαχανικά που έβρασαν με τα φασόλια δεν τα πετάμε, μπορούν να γίνουν μια νόστιμη μικρή σαλάτα με ελαιόλαδο και λεμόνι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr