Κυδώνια Αχνιστά με Σκόρδο και Ούζο

Καταχωρήθηκε στις 28/02/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα ριγωτά κυδώνια (venus verrucosa) είναι τα αγαπημένα μου όστρακα. Μπορούμε ακόμη να τα αχνίσουμε σκεπασμένα για μερικά λεπτά και κατόπιν να τους προσθέσουμε λευκό κρασί ή ούζο. Έτσι όμως χάνουν ένα μέρος από τη νοστιμιά τους και γίνονται λίγο σκληρά, όπως ισχυρίζονται όσοι τα προτιμούν ωμά. Με τον ίδιο τρόπο αχνίζονται οι γυαλιστερές και τα μύδια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!